BACK
SEIRADI P-F-C
Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες Μονεμβασιά και Μανδηλαριά, επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς.
Στο SEIRADI P-F-C καθρεφτίζεται το σύνολο της νέας αμπελουργικής προσέγγισης και οινοποιητικής κουλτούρας. Το υγιές σταφύλι, άρτιας τεχνολογικής, αρωματικής και φαινολικής ωρίμασης είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζεται το νέο οικοδόμημα. Το αποτέλεσμα είναι κρασιά με έντονα φρουτώδεις χαρακτήρες και ισορροπημένες παλέτες, που καταφέρνουν εντέχνως να αφομοιώσουν μια ορυκτή, υφάλμυρη δομή. Στόχος του SEIRADI P-F-C είναι να εντυπώσει νέες Παριανές, γευστικές αναμνήσεις στη συνείδηση του καταναλωτή, εγχώριας και διεθνούς αγοράς.

