

Salsus
O στόχος της Salsus είναι τόσο απλός όσο και απαιτητικός, να παράγουν τους καλύτερους ζωμούς και σάλτσες στον κόσμο για επαγγελματίες σεφ. Η δημιουργία ενός πραγματικού ζωμού απαιτεί καθαρό νερό, τα καλύτερα συστατικά, πολύ χρόνο και εξειδικευμένες γνώσεις. Σε συνεργασία με τη SIVA Norway, την Innovation Norway και την DNB, δημιουργήθηκε ένα εργοστάσιο παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που ξεκίνησε την παραγωγή τον Μάιο του 2018. Πλέον παράγουν ζωμούς και σάλτσες από χωρίς συντηρητικά από κόκκαλα ζώων και ωμές πρώτες ύλες. ‘Όλα αυτά πάντα με την βοήθεια των καλύτερων Νορβηγών σεφ.
Η φιλοσοφία τους έγκειται στο ότι η παραγωγή προσπαθεί πάντα να συναντά τα τελευταία trends και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Έτσι με τα προϊόντα τους προσφέρουν φυσική γεύση και υφή στο φαγητό, δίνουν έμφαση στην βιωσιμότητα της παραγωγής και κατανάλωσης, αναδεικνύει τα οφέλη στην υγεία και την ανάγκη για μείωση των πρόσθετων και συντηρητικών υλικών που χρησιμοποιούνται σήμερα στα τρόφιμα.

