

Giuseppe Campagnola
Η ιστορία της εταιρείας
Ο Carlo Campagnola ίδρυσε το οινοποιείο το 1886. Η τέχνη της οινοποίησης της οικογένειας Campagnola έφτασε στην πέμπτη γενιά της: ένα πάθος που έχει μεταδοθεί από πατέρα σε γιο. Το οινοποιείο Giuseppe Campagnola έχει την καρδιά του στο Marano di Valpolicella, όπου παράγει και οινοποιεί τα σταφύλια, τόσο σε κατάλληλη γη όσο και από ιστορικούς προμηθευτές, που εξακολουθούν να αναγνωρίζονται στη δεκαετία του 1950 από τον παππού Luigi, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας. Ο Luigi Campagnola παρέδωσε στα παιδιά και τα εγγόνια του με ενθουσιασμό και συνεχή αφοσίωση αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό με τη γη, την αγάπη για τους αμπελώνες και το κρασί, τη δέσμευση και τη συνεχή αφοσίωση στην τέχνη της οινοποιίας, με τη βεβαιότητα ότι αυτά τα χαρακτηριστικά που διατηρήθηκαν σε περισσότερα από 100 χρόνια ιστορίας, θα συνεχίσουν να ζουν από γενιά σε γενιά. Σήμερα, το οινοποιείο Campagnola φροντίζει για τους αμπελώνες, επιλέγει σταφύλια και συνεργάζεται ενεργά με περισσότερους από 50 αμπελουργούς στους αμπελώνες γύρω από το Marano di Valpolicella, συνολικής έκτασης περίπου 80 εκταρίων. Μια ενωμένη οικογένεια, μια ικανή ομάδα, μια παθιασμένη ομάδα. Ο Luigi Campagnola επιλέγει προσωπικά τους καλύτερους αμπελώνες της Βερόνα. Κρατά στενή επαφή με τους ιδιοκτήτες των αμπελώνων από τις καλύτερες καλλιεργήσιμες ζώνες ώστε να μπορεί να εφοδιάζεται με τα καλύτερα ποιοτικά σταφύλια.

