BACK
Samichlaus
Η Samichlaus είναι μια απο τις σπάνιες μπύρες στον κόσμο. Η παραγωγή της γίνεται μία φορά το χρόνο στις 6 Δεκέμβρη, του Αγ.Νικολάου, και παραμένει για 10 μήνες στο βαρέλι όπου και ωριμάζει πριν εμφιαλωθεί
To κάστρο Eggenberg στο Vorchdorf της Αυστρίας είχε δικαιώματα ζυθοποίησης από τον 14 αιώνα. ΟΙ πωλήσεις βέβαια της μπύρας, εκτός του κάστρου ξεκίνησαν το 1681 από όταν πωλήθηκε σε έναν έμπορο. Από το 1803 το ζυθοποιείο ανήκει στην οικογένεια Stohr η οποία διατηρεί την παράδοση της ζυθοποιίας του κάστρου εδώ και 8 γενιές.
Η Eggenberger International δημιουργήθηκε το 1992 με όραμα την εξάπλωση των προϊόντων της Ζυθοποιίας του κάστρου Eggenberger σε όλο τον κόσμο.