

Loco Docko
Τρεις άνθρωποι με εμπειρία, πάθος και βαθιά γνώση ενώνουν τις δυνάμεις τους και «γυρίζουν σελίδα» στο τσίπουρο. Ο Χρήστος Βαβάτσης με πολυετή γνώση στις αποστάξεις, ο Δημήτρης Βαβάτσης με παρουσία τριάντα και πλέον ετών στη διακίνηση και πώληση αποσταγμάτων και ο Σταύρος Σταυράκης καταξιωμένος επιχειρηματίας στο χώρο του Labelling και του Branding, συνθέτουν τη μαγική συνταγή της επιτυχίας. Το πρώτο premium τσίπουρο είναι γεγονός. Θεσσαλία, ο τόπος με τη μεγαλύτερη παραγωγική δυναμική τσίπουρου στη χώρα. Στην Καρδίτσα, στην καρδιά της Ελλάδας ιδρύθηκε η Loco Docko Distillery A.E. Δέσμευση της εταιρίας είναι κάθε χρονιά το Loco Dockoτσίπουρο να διαθέτει τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, χωρίς καμία διαφοροποίηση στη γεύση και τα αρώματά του.

