

Marrons Imbert
Η Marrons glacés d’Aubenas γεννήθηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα, από τον Gustave Imbert, βιομήχανος και τον Eugène Contassot, ζαχαροπλάστη από το Albenas. Το 1920, αμέσως μετά τη διακοπή λόγω του πολέμου, ο Gustave Imbert εξαγόρασε τον συνεργάτη του και η εταιρεία έγινε γνωστή ως Marrons Imbert. Το 1950, ο Gustave Imbert πέθανε και τον διαδέχθηκε ο γιος του Maurice. Τελειομανής και ερωτευμένος με το προϊόν του, θα σεβαστεί τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας κάστανου που έχουν κάνει εταιρεία φημισμένη και επιτυχημένη. Το 1993, έδωσε τη δάδα στην εγγονή του, Stéphanie Imbert-Nogier, η οποία διευθύνει την επιχείρηση από τότε. Η Marrons Imbert επιλέγει προσεκτικά και μεταμορφώνει τα φρούτα για να προσφέρει ένα εξαιρετικό κάστανο. Ένα όμορφο φρούτο, με επιδέξια μετρημένη ζάχαρη, ένα αργό και προσεγμένο γλύκισμα είναι απαραίτητα στοιχεία για μια εξαιρετική εμπειρία. Κάθε χρόνο, η τεχνογνωσία της Marrons Imbert σας εγγυάται γευστική συνοχή σε όλους τους τρύγους φρούτων.

