

Leon Beyer
Η οικογένεια Beyer αμπελουργεί στο Eguisheim, το λίκνο της οινοπαραγωγικής περιοχής της Αλσατίας, από το 1580. Το 1867, ο Emile BEYER ίδρυσε το “Maison de Vin d’Alsace”. O οίκος κρασιού της Αλσατίας, που σήμερα διευθύνεται από τον Léon BEYER , ο οποίος ανέλαβε τα ηνία από τον πατέρα του Léon BEYER Senior το 1959 και τον γιο του Marc.
Η Léon Beyer προσφέρει στους πελάτες της μια πλήρη επιλογή Αλσατικών κρασιών, από Sylvaner και Pinot Blanc μέχρι τα περίφημα Riesling, Tokay, Pinot Gris και Gewurztraminer. Αυτά τα κρασιά αποτελούν παγκοσμίου φήμης ετικέτες και περιλαμβάνουν το Riesling “Les Ecaillers”, το Riesling, το Pinot Gris και το Gewurztraminer.
Τα αμπέλια καλλιεργούνται στις καλύτερες πλάγιες του Eguisheim και περιχώρων και δίνουν την πρώτη ύλη για τα φημισμένα Αλσατικά κρασιά που έκτισαν την διεθνή φήμη του Lé on Beyer και βρίσκονται στις λίστες κρασιών των περισσότερων γνωστών εστιατορίων παγκοσμίως.

