Campagnola
Campagnola

Ο Carlo Campagnola ίδρυσε το οινοποιείο το 1886. Έλαβε την πρώτη επίσημη αναγνώριση το 1907 με ένα χρυσό μετάλλιο για το καλύτερο reccioto wine.

Το 1926 έλαβε μέρος στο Wine Fair and Exposition στην Grand Guardia της Βερόνα και αγόρασε το ιστορικό AnticaOsteria Portoni Borsari στον αριθμό 61.

Τα Κελλάρια Campagnola, μία οικογενειακή επιχείρηση για τέσσερις γενιές τώρα, εδρεύει στο Valgatara, στο κέντρο του κλασσικής ζώνης της Valpolicella στην μικρή πόλη του Marano di Valpolicella.

Ο Luigi Campagnola επιλέγει προσωπικά τους καλύτερους αμπελώνες της Βερόνα. Κρατά στενή επαφή με τους ιδιοκτήτες των αμπελώνων από τις καλύτερες καλλιεργήσιμες ζώνες ώστε να μπορεί να εφοδιάζεται με τα καλύτερα ποιοτικά σταφύλια.

catalogue

PRODUCTS
Φινετσάτο, πολύπλοκο άρωμα από ώριμα φρούτα. Στο στόμα μαλακό, απαλό και πλούσιο.
Ένα κρασί με ευχάριστα φρουτώδη αρώματα, κομψό, ευκολόπιοτο. διαυγές, κρυστάλλινο, δίνει μια αίσθηση δροσιάς χάρη στην οξύτητά του, ενώ έχει ένα απαλό τελείωμα με καλή διάρκεια. Συνοδεύει ελαφρά γεύματα, σαλάτες,…