ΦΟΛΟΗ

Ευδιάκριτα αρώματα ανθών εσπεριδοειδών, πράσινου μήλου και λευκόσαρκου ροδάκινου Συνδυάζεται με οστρακοειδή και ψάρια, λευκά κρέατα και κρέατα με γλυκές ή λευκές σάλτσες, ζυμαρικά, τυριά (ακόμη και Roquefort) και φρούτα. Σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12° C.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Οίνος: Λευκός Ξηρός
Συσκευασία: 12Φ x 75 cl
Χρονιά: 2012//2013
Ονομασία Προέλευσης: Τοπικός Οίνος Πισάτιδος
Ποικιλίες: Ροδίτης
Παραγωγός: Κτήμα Μερκούρη