Delas Freres
Delas Freres

Η DELAS FRERES είναι ένα παραδοσιακό και ταυτόχρονα καινοτόμο οινοποιείο. Ιδρύθηκε το 1835 στην καρδιά του βόρειου τμήματος της Κοιλάδας του Ροδανού. Το οινοποιείο ευημέρησε από το δυναμισμό και την πρωτοτυπία των ιδρυτών του που σήμερα συνεχίζει ο Fabrice Rosset επικεφαλής του "DEUTZ DELAS GROUP".
Τα κρασιά του DELAS φτιάχνονται από μια ομάδα ειδικών με επικεφαλής τον οινολόγο Jacques Grange. Τα κρασιά χαίρουν εκτίμησης και αναγνώρισης για την έντονη γεύση και τον σεβασμό στην ταυτότητα του κάθε "TERROIR".
Ο DELAS είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον βόρειο Ροδανό και έχει επίσης μακροχρόνιες συμβάσεις με καλλιεργητές του Νότιου Ροδανού που διαθέτουν τα σταφύλια τους για τα κρασιά του.

catalogue

PRODUCTS
Από το 1996, ο οίκος Delas Frères ανέκτησε πλήρως την δόξα και το πνεύμα που τον κατέστησε διάσημο. Κάτω από την επιρροή του Jacques Grange, απέκτησε μία μοντέρνα προσέγγιση και…
Ισορροπημένο, τραγανό κρασί με αρώματα λευκόσαρκων φρούτων και λουλουδιών.ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ: Σαλάτες, ορεκτικά, ψητά ψάρια.
Λευκόσαρκα φρούτα, αρώματα μελιού, πλούσιο και ισορροπημένο στο στόμα.
Ένα πολύ φρέσκο αρωματικό κρασί. Αναδεικνύει όμορφα αρώματα από λευκόσαρκα ροδάκινα, χαμομήλι, πράσινο δαμάσκηνο, μάραθο και μεταλλικές νότες. Ταιριασμένα απόλυτα με λεπτές χάντρες οξύτητας. Ιδανική στιγμή για να καταναλωθεί.
Ένα χαρακτηριστικό κρασί που δείχνει όλη τη δύναμη του Syrah. Χρώμα γκρενά, άρωμα κόκκινων φρούτων, στρογγυλεμένη γεύση και φινέτσα.ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ: Κόκκινα κρέατα, ψητά με σάλτσα καθώς και τυριά.
Η πιο δημόσια ονομασία του Ροδανού σε μια εκδοχή πιπεράτη φρουτώδες και πολύπλοκη που αντέχει πολύ στο χρόνο.
Κρασί έντονου χρώματος, σταθερής υφής, με βελούδινη αίσθηση. Έντονο αρχικά, αναπτύσσει το άρωμά του, με τον καιρό. Η εξέλιξή του εξαρτάται απ'τη χρονιά αλλά σε 8-10 χρόνια φτάνει στο απόγειό…
Φινετσάτο και ταυτόχρονα πλούσιο κρασί με πολυπλοκότητα πιπεράτων αρωμάτων και απόλυτου φρούτου.
Ένα από τα δυνατά και ρωμαλέα κρασιά του Delas όσο γενικότερα του Ροδανού.