Kashmir Tchai

Ένα παραδοσιακό αφέψημα που συνδυάζεται με γάλα και ζάχαρη στην Ινδία και στο Νεπάλ. Η προσθήκη μπαχαρικών σε αυτό το μείγμα δίνει ένα εξαιρετικό τόνο δροσιάς μετά από κάθε γεύμα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Όψη: Ολόκληρα φύλλα τσαγιού και μπαχαρικά
Χρώμα: Πολύ σκούρο πράσινο σχεδόν μαύρο
Περιεκτικότητα Καφεϊνης: Υψηλή
Περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών: Χαμηλή
Ιδανική θερμοκρασία βρασμού: 85°C-90°C
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού: 3-4 λεπτά
Προτεινόμενος τρόπος σερβιρίσματος: Εύγευστο σκέτο ή με ζάχαρη με ή χωρίς γάλα. Οι πεπτικές ιδιότητες των μπαχαρικών σε αυτό το μείγμα το κάνουν ένα ιδανικό συνοδευτικό των γευμάτων
Διάρκεια ζωής: 3 χρόνια