Gunpowder green tea

Το Green Tea ανήκει στο είδος Camelia Sinesis. Με το που γίνεται η συγκομιδή των φύλλων, θερμαίνονται στους 100Ο C για να αποφευχθεί η ζύμωση. Μετά στεγνώνονται και τυλίγονται μέσα σε μικρούς σβώλους που τους ονομάζουν gunpowder. Οι αρετές του Green Tea είναι πολλαπλές και αρχαίες. Αυτό οφείλεται όχι σε κάτι συναρπαστικό αλλά στο ότι περιέχει αιθέρια έλαια, μέταλλα, καρετονοιδή, χλωροφύλλη, βιταμίνη C και Ε. Το χρησιμοποιούν πολύ συχνά στην βιομηχανία καλλυντικών γιατί το πράσινο τσάϊ είναι πραγματικό προϊόν ομορφιάς που διευκολύνει τον μεταβολισμό των λιπών και έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Όψη: Φύλλα τυλιγμένα σφιχτά σε σβώλους που μοιάζουν με σκάγια όπλου
Χρώμα: Πράσινο
Περιεκτικότητα Καφεϊνης: Χαμηλή
Περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών: Υψηλή
Ιδανική θερμοκρασία βρασμού: 70ο C
Προτεινόμενος χρόνος βρασμού: 2-3 λεπτά
Προτεινόμενος τρόπος σερβιρίσματος: Εύγευστο σκέτο ή με ζάχαρη, αυτό το τσάϊ παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τσάϊ μέντας
Διάρκεια ζωής: 3 χρόνια