Αnchor
Αnchor

Η εταιρεία Anchor Brewing έχει παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην πλούσια ιστορία του Σαν Φρανσίσκο. Οι μοναδικές μπύρες της Anchor' – συμπεριλαμβανόμένης της Anchor Steam® — παράγονται όλες σε ένα από τα πιο παραδοσιακά και όμορφα ζυθοποιεία στον κόσμο. Κάθε βρασιά μπύρας γίνεται ουσιαστικά χειροποίητα από ένα πολτό βύνης μέσα στο χειροτεχνημένο χάλκινο «άμβυκα» (βραστήρα), ένα πραγματικό μουσείο από τα πιο παλιά απλά παραδοσιακά ζυθοποιεία.
Οι ζυθοποιοί του Anchor πασχίζουν να εφαρμόσουν την τέχνη της κλασσικής ζυθοποίησης και χρησιμοποιούν υπερσύγχρονες μεθόδους για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα τους θα είναι καθαρά και διαυγή, αγνά και φρέσκα.

catalogue

PRODUCTS
Η αμερικάνικη εκδοχή μιας μπύρας Pale Ale – ελευθερία στη γεύση, στο χρώμα και στο πνεύμα. Πιστή στο στυλ και τον εαυτό της – πραγματική Ελευθερία!
Η πιο γνήσια αμερικάνικη special ale. Μοναδική σε άρωμα, αριστοτεχνικά φτιαγμένη και ισορροπημένη – έχει εμπνεύσει περισσότερους ζυθοποιούς απ'όσο μπορεί κανείς να φανταστεί!
Ίσως η πιο αυθεντική μπύρα porter από την δημιουργία της στο Λονδίνο – γλυκιά, πλούσια σε γεύση και αφρό αλλά και δυνατή: όπως πρέπει να είναι!