Bosteels
Bosteels

Φαίνεται ότι τον 18ο αιώνα εκτιμούσαν πολύ την μπύρα γιατί σχεδόν κάθε χωριό της Φλάνδρας είχε το δικό του ζυθοποιείο και ήταν τότε, για την ακρίβεια το 1791, που στο χωριό Buggenhout της ανατολικής Φλάνδρας ιδρύθηκε το ζυθοποιείο Bosteels. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η οικογενειακή επιχείρηση από την περιοχή του Dendermonde ζυθοποιεί για επτά γενιές και απολαμβάνει διεθνούς επιτυχίας σήμερα με μεταξύ άλλων τις ιστορικές μπύρες - Kwak και Tripel Karmeliet. Σήμερα, το ζυθοποιείο είναι υπό την καθοδήγηση του Ivo και του γιου του Antoine Bosteels. To ζυθοποιείο Bosteels οφείλει την πλατιά απλωμένη φήμη του στις ιστορικές μπύρες των «connoisseurs» οι οποίες είναι εξαιρετικές στην γεύση και το άρωμα χάρη στις μοναδικές συνταγές. Η Pawel Kwak και η Tripel Karmeliet έχουν κερδίσει «βροχή» από χρυσά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς μπύρας. Στο ζυθοποιείο Bosteels, η μπύρα παράγεται ακόμα με τον παραδοσιακό τρόπο με τον όποιο νερό...βύνη...μαγιά και λυκίσκος μετατρέπονται στο τιμημένο από τον χρόνο ζύθο. Το ζυθοποιείο Bosteels, όπου η παραδοσιακή τεχνική περνάει από γενιά σε γενιά, σε συνδυασμό με την δημιουργικότητα και τις σύγχρονες τεχνικές, παράγει μπύρες όλο γεύση και άρωμα που βρίσκουν τον δρόμο τους προς τους εραστές της μπύρας παγκοσμίως.

catalogue

PRODUCTS
Ιστορικά μια μπύρα 3 σπόρων (σιτάρι, βρώμη και κριθάρι) ζυθοποιείται ακόμα με μια συνταγή του 17ου αιώνα από το παλιό μοναστήρι των Καρμελιτών στο Dandermonde.
Η Kwak είναι μια από της λίγες...ιστορικές Βελγικές μπύρες η οποία πίνεται ακόμα...στο αρχικό ποτήρι Kwak. Αναγνωρίσιμη, ειδική και τόσο μοναδική όσο και η γεύση της.
Αυτή η ασυνήθιστη και αφρώδης "Deus, Brut des Flandres" ζυθοποιείται με κριθάρι, υφίσταται ζύμωση και ωρίμανση στο Βέλγιο, επαναζύμωση στη φιάλη και ακολουθεί το παραδοσιακό γαλλικό "Remuage" και "Degorgement".