Eggenberger
Eggenberger

Για πρώτη φορά αναφέρθηκε, 1000 χρόνια πριν, ότι η μπύρα ζυθοποιήθηκε στο Schloss Eggenberg. Περίπου 200 χρόνια πριν, το ζυθοποιείο αγοράστηκε από τους προγόνους των σημερινών ιδιοκτητών, και από τότε σταθερά αναπτύσσεται και εκσυγχρονίζεται.

Η Samichlaus είναι μια από τις ειδικές μπύρες της εταιρίας. 

catalogue

PRODUCTS
Η “Samichlaus” ζυθοποιείται μια φορά τον χρόνο στις 6 Δεκεμβρίου, αποθηκεύεται και ωριμάζει για 10 μήνες πριν εμφιαλωθεί. Η μπύρα “Samichlaus” μπορεί να ωριμάζει για πολλά χρόνια στη φιάλη. Οι…